Nyilatkozta az FKF Nonprofit Zrt.


Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket és Partnereinket, hogy a koronavírus magyarországi terjedése miatt Társaságunk vezetése az alábbi változtatásokról döntött mostanáig:
Az FKF kéréssel fordul a főváros lakosságához A mostani helyzetben különösen nagy jelentősége van annak, hogy az FKF erőfeszítései mellett Budapest lakossága is segítse a társaság mindennapi munkáját néhány egyszerű, jelenleg különösen fontos szabály betartásával.

Személyes ügyfélszolgálataink
Június 4-től Ügyfélszolgálataink újra megnyitnak! További információk:
Zsákok értékesítése Egyes korábban megszokott zsák értékesítő pontok pl. Társaságunk ügyfélszolgálatai és egyes zsákértékesítő partereink átmenetileg zárva tartanak, nem értékesítenek kommunális hulladékgyűjtő-, illetve zöldhulladékgyűjtő-zsákot.

Hulladékudvaraink, valamint Szemléletformáló és Újrahasználati Központjaink
A Károlyi Sándor úti hulladékudvarunk lom és sitt hulladékot csak előzetes telefonos időpont egyeztetés* alapján vesz át. Egyéb hulladékok leadhatók előzetes időpont egyeztetés nélkül is.
A Nagytétényi úti hulladékudvarunk lom és sitt hulladékot csak előzetes telefonos időpont egyeztetés* alapján vesz át. Egyéb hulladékok leadhatók előzetes időpont egyeztetés nélkül is.
A Besence u. 1/a alatt üzemelő hulladékudvarunk lom hulladékot csak előzetes telefonos időpont egyeztetés* alapján vesz át. Egyéb hulladékok leadhatók előzetes időpont egyeztetés nélkül is.
Szemléletformáló és Újrahasználati Központjaink ismét megnyitottak!

Lomtalanítás Az FKF Nonprofit Zrt. Vezetősége úgy döntött, hogy a járvány enyhülésére tekintettel a lehetséges legkorábbi időpontban, 2020. július 6-án újraindítja a lakossági lomtalanítást Budapesten.
A járványhelyzet miatt elmaradt lomtalanításban érintett kerületek lakossága részére – átmeneti jelleggel – kiegészítő kompenzációs szolgáltatási csomagot ajánlunk fel.
A Pusztazámori Regionális Hulladékkezelő Központban
A PRHK 2020. május 25-től újra fogad szerződéssel nem rendelkező beszállítókat, továbbá lakossági ügyfelek által beszállított hulladékot.

Közterületek fertőtlenítése Új közterületi fertőtlenítő szolgáltatás budapesti önkormányzatok és állami megrendelők számára